MARKNADENS
MEST SKONSAMMA EXTENSIONS

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val.

Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Det är endast auktoriserade frisörer som kan genomgå Hairtalks utbildning som leds av experter inom området. Allt för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt. Vi är väldigt stolta över att jobba tillsammans med Sveriges ledande frisörer och salongern färgförändring? Gör en grundlig konsultation hos din frisör för att kunna få just ditt drömhår!

Keratin/ Nail hair

Med denna metod använder vi oss av flera olika märken av hår, allt beroende på ditt utgångsläge och mål.
Fästet som värms fast med värmetång har en hållbarhet mellan 3-5 månader, det innebär att du kan sova, bada, sporta och ha riktigt roligt med ditt löshår under dessa månader. Löshåret är äkta och kan, precis som ditt eget naturliga hår, formas och bli en ny del av ditt uttryck, oavsett om du vill ha tjockare hår, längre hår eller bara färgeffekter.
Vaxfästet värms fast i ditt naturliga hår med hjälp av en värmetång. Dessa små fästen har samma nyans som löshåret och är nästintill osynliga för blotta ögat.


För både tejphår och keratinextensions är skötsel a & o för både ditt eget hår och löshårets hållbarhet.

Med rätt skötsel och försiktighet ska löshåret inte slita på ditt egna hår.

Hur du bör sköta om ditt hår får du självklart information om både innan och efter din hårförlängning.

Kontakta oss gärna vid fler frågor!
Varmt välkommen att boka tid för konsultation.